Om oss

Grunnlagt i 2009 og basert i Oslo, er vi en av få juridiske miljøer som arbeider aktivt - hele tiden - med helserelaterte problemstillinger. Vi er ikke så mange, men er desto tryggere på kvaliteten hos de få. Undervist på de største høgskolene og undervisningsinstitusjonene i Norge de siste 15 årene, private og offentlige. Med helsepersonell i jobb (og på hjemmebane!) er vi tett på problemstillingene daglig.

 

Om behovet er en skriftlig avklaring på et rettslig spørsmål, avtalte om løpende telefonisk bistand for en fagavdeling, skreddersydd fagdag for 180 personer i en kommune, eller et foredrag på en internasjonal kongress - vet du at du har oss.

Jusboka.no eller Jussboka.no?

Vi drifter begge nettstedene, og holder på å konvertere til ny plattform på jusboka.no. Nytt design, uttrykk/logo og kraftig utvidet innhold. I en overgangsperiode vil også de gamle nettsidene på jussboka.no være tilgjengelige og operative, hvor blant annet ressurssidene til tidligere utgaver finnes.

Ferge-i-Nordland
Norsk-sommeridyll

Faglig tyngde er nødvendig, men bringer deg ikke alene til målet. Du må også ha evnen til å inspirere - både elever og studenter som hungrer etter kunnskap, og erfarent helsepersonell.

 

Foreleserne våre er kjent for å snakke seg selv og tilhørerne rørt... og får topp evalueringer.

 

gammelbolig
Sandvika